Duración
1:20'
Confiesa que te gusta

El retaule del flautista

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos

Paseya emitido

sábado 3 diciembre16.17 h

TV3 Cat

Sinopsis

El retaule del flautista

Una plaga de rates gegants ha envaït una vila. Els regidors, que fins ara havien decidit defugir responsabilitats, han de prendre una decisió. Per això es reuneixen en consell, conscients que ja no poden fer els ulls grossos per més temps.

Estrenada l'any 1970, ''El retaule del flautista'' va ser una aplaudida obra de teatre escrita per Jordi Teixidor i Martínez. Partint del conte clàssic del Flautista d'Hamelín, denunciava la situació política del tardofranquisme amb grans dosis d'ironia i farcida de cançons. Més de 40 anys després, l'obra arriba a la televisió en forma de telefilm musical, un gènere força estrany en les produccions per a la petita pantalla. 12 números coreografiats i 60 actors i ballarins participen en aquesta producció per a TV3 dirigida per Ricard Reguant, expert en musicals que veu complert així el somni de portar ''El retaule del flautista'' al món audiovisual.

Els espectadors podran reconèixer cares conegudes com les de Carles Canut (''Lo Cartanyà'', ''Plats bruts'') o Joan Pera, així com escoltar la veu de l'exconcursant d''Operación Triunfo'' Gisela.

Ver más

Info

El retaule del flautista

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Equipo Técnico

El retaule del flautista

Director

Ricard Reguant

Guionista

Ricard Reguant

Reparto

Gisela, Carles Canut, Xènia Reguant, Enric Serra, Joan Pera