El sergent de ferro
Duración
2:05'
Confiesa que te gusta

El sergent de ferro

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 244 votos

Próximo pase

domingo 26 noviembre 00.59 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

El sergent de ferro

Tom Highway, veterà de les guerres de Corea i de Vietnam, no sap adaptar-se a la societat. Estan a punt d'expulsar-lo de l'exèrcit per barallar-se amb els seus superiors, però gràcies al seu brillant full de serveis el destinen com a instructor al cos de marines. Quan arriba al campament, topa amb el comandant Powers, que el considera un fòssil. El vell sergent, malgrat l'ambient hostil que l'envolta, s'esforçarà perquè els reclutes es converteixin en veritables soldats.

Tot i que molts van voler veure en aquest film una espècie de justificació de la invasió de l'illa de Granada, en realitat, Clint Eastwood no estava interessat en l'aspecte polític de la qüestió, sinó en l'humà. Així, Eastwood va utilitzar el conflicte per dibuixar el tendre retrat d'un personatge que només sap lluitar i entrenar els altres per fer-ho, però que s'esforça per adaptar-se a la vida social (l'escena en què Highway llegeix revistes femenines per provar d'entendre les dones n'és un bon exemple). Així, la pel·lícula és una mostra de la fe del director en la capacitat de les persones per canviar, gràcies al contacte amb altres éssers humans.

Ver más

Info

El sergent de ferro

  • Disponible en HD
  • Disponible en versión original

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

El sergent de ferro

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

El sergent de ferro

Director

Clint Eastwood

Guionista

James Carabatsos

Reparto

Clint Eastwood, Marsha Mason, Everett McGill, Moses Gunn, Boyd Gaines, Eileen Heckart, Bo Svenson, Mario Van Peebles, Arlen Dean Snyder

Compositor

Lennie Niehaus

Fotógrafo

Jack N Green

Si te gustó

El sergent de ferro

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661