El solter
Duración
1:37'
Confiesa que te gusta

El solter

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 30 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 21 julio 00.15 h

TV3

Sinopsis

El solter

Jimmy descobreix que heretarà 100 milions de dòlars si es casa abans de complir els 30. El problema és que només falten 24 hores perquè acabi el termini i totes les antigues xicotes li estan donant carabasses.

''El solter'' és una nova versió de ''Les set ocasions'', un clàssic mut que Buster Keaton va dirigir i va protagonitzar el 1925. En aquesta ocasió, el film està dirigit per Gary Sinyor (''Arrogantes y exquisitos''), qui va guiar a la parella protagonista, formada per un Chris O'Donnell que encara arrossegava la fama de ''Batman & Robin'', on encarnava el noi meravelles; i Renée Zellweger (''El diari de Bridget Jones''). Brooke Shields (''El llac blau''), Peter Ustinov (''No somos ángeles''), Edward Asner (''Lou Grant'') i la cantant Mariah Carey, que debuta en aquest film, acompanyen els dos intèrprets principals.

Els responsables del film van optar per repetir alguns dels plans de la pel·lícula original, com el ja mític del munt de dones vestides de núvia que persegueixen el protagonista. Com a curiositat, la cinta, rodada en San Francisco, va ser filmada als mateixos escenaris en els quals Keaton va enregistrar un altre dels curtmetratges que el va fer famós: ''Sueños imposibles''.

Ver más

Info

El solter

Cine / Comedia romántica

Idioma: Catalán

Calificación

El solter

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

El solter

Director

Gary Sinyor

Guionista

Steve Cohen

Reparto

Edward Asner, Chris O'Donnell, James Cromwell, Peter Ustinov, Renée Zellweger, Artie Lange, Hal Holbrook, Mariah Carey, Marley Shelton, Jennifer Esposito, Brooke Shields

Compositor

David A. Hughes, John Murphy

Fotógrafo

Simon Archer

Productor

Bing Howenstein, Lloyd Segan

Productora

Gene Levy, Gene Levy

Si te gustó

El solter

también te puede gustar