The Last Kingdom. T2. The Last Kingdom
Duración
0:55'
Confiesa que te gusta

The Last Kingdom

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 34 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
TV3

Dial 09

Sinopsis

The Last Kingdom

Mentre Alfred el Gran defensa el seu regne dels invasors nòrdics, Uhtred, un saxó criat entre vikings, busca reclamar els seus drets ancestrals. Però Uhtred ha de fer un camí perillós si vol formar part del naixement d'una nova nació i recuperar el territori que li pertany.

A la segona temporada, Uhtred continua el seu viatge per recuperar la seva llar, mentre que Alfred comença una campanya cap al nord per recuperar els territoris perduts a mans de les tribus nòrdiques. Alexander Dreymon (''American Horror Story''), Emily Cox (''Homeland'') i David Dawson (''Ripper Street'') encapçalen l'equip artístic d'aquest drama històric, d'origen britànic, basat en les novel·les ''The Saxon Stories'' de Bernard Cornwell.

Aquesta temporada segueix els fets explicats a la tercera i la quarta novel·la de la sèrie de l'escriptor: ''The Lords of the North'' i ''Sword Song''. Curiosament, l'autor és descendent d'Uhtred l'Audaç, comte de Northumbria que visqué al castell de Bamburgh i va inspirar el nom del protagonista. Aquest mateix castell és el que l'Uhtred de la sèrie intenta recuperar per ser, per dret, seu.

Ver más

Info

The Last Kingdom

Series / Acción

Calificación

The Last Kingdom

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

The Last Kingdom

Reparto

Eliza Butterworth, Simon Kunz, Ian Hart, David Dawson, Alexander Dreymon

Si te gustó

The Last Kingdom

también te puede gustar