Eva
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Eva

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 38 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 9 marzo 00.13 h

Canal 33

Sinopsis

Eva

L'any 2041, els éssers humans estan acompanyats de criatures mecàniques. L'Àlex, un enginyer, torna després d'una dècada per realitzar un encàrrec: ha de crear un nen robot. Durant aquest temps la seva exxicota, Lana , s'ha casat amb el seu germà i han tingut una filla: l'Eva. La nena establirà una potent complicitat amb Àlex des del primer instant.

Drama i ciència ficció es donen la mà en una de les poques pel·lícules de robots produïdes a Espanya. La cinta és el primer llargmetratge de Kike Maíllo, un realitzador que comptava en el seu currículum amb poc més que la singular sèrie d'animació ''Arròs covat''. I el seu primer film es pot considerar tot un èxit, ja que encara que ''Eva'' no va arrossegar hordes d'espectadors, sí que va aconseguir passejar-se per diversos festivals recollint crítiques notables. De fet, va causar una gran sensació a Sitges, sent la primera cinta en català que inaugura aquest festival. També va aconseguir tres premis Goya: millor director novell, actor secundari (Lluís Homar) i efectes especials.

Per cert, la jove Claudia Vega, que porta gran part del pes narratiu, va ser seleccionada entre 3.000 candidates en un procés que va durar sis mesos.

Ver más

Info

Eva

Cine / Ciencia Ficción

Calificación

Eva

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Eva

Director

Kike Maíllo

Guionista

Sergi Belbel, Cristina Clemente, Martí Roca, Aintza Serra

Reparto

Daniel Brühl, Marta Etura, Claudia Vega, Alberto Ammann, Lluís Homar, Anne Cánovas

Compositor

Evgueni Galperine

Fotógrafo

Arnau Valls Colomer

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661