eXistenZ
Duración
1:33'
Confiesa que te gusta

eXistenZ

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 105 votos

Pase ya emitido

lunes 17 junio 00.20 h

8 tv

Sinopsis

eXistenZ

Allegra Geller és la dissenyadora d'un nou joc interactiu de realitat virtual anomenat eXistenZ. El dia que el presenta en públic, l'acte és boicotejat per un terrorista que pertany a un grup fanàtic que està en contra de tota realitat fabricada, i Allegra es veu forçada a fugir. L'únic aliat amb què compta és Ted Pikul, un vigilant jurat novençà que Allegra introdueix en un món misteriós on és impossible distingir la frontera entre realitat i ficció.

''eXistenZ'' és el primer guió original que el realitzador David Cronenberg va escriure des de ''Videodrome''. En ell, el director de ''La mosca'' combina elements de ciència ficció, terror i acció per plantejar el seu tema favorit: el conflicte entre ciència i humanitat. Cronenberg es va inspirar en una entrevista que va realitzar a l'escriptor d'origen indi Salman Rushdie, fugitiu des que va escriure ''Els versos satànics''. Després d'ella, el cineasta canadenc es va preguntar què passaria si un artista es trobés de cop i volta amenaçat de mort per culpa de la seva obra. Així, l'actriu Jennifer Jason Leigh (''Georgia'') interpreta l'artista amenaçada i Jude Law (''El talento de Mr. Ripley'') el seu protector.

Ver más

Info

eXistenZ

Cine / Ciencia Ficción

Calificación

eXistenZ

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

eXistenZ

Dirección

David Cronenberg

Guionista

David Cronenberg

Reparto

Jude Law, Jennifer Jason Leigh, Ian Holm, Callum Keith Rennie, Don McKellar, Christopher Eccleston, Willem Dafoe, Sarah Polley

Actor secundario

Willem Dafoe, Ian Holm

Compositor

Howard Shore

Dirección de Fotografía

Peter Suschitzky

Producción

David Cronenberg, Andras Hamori, Robert Lantos

Si te gustó

eXistenZ

también te puede gustar