Fènix 11·23
Duración
1:34'
Confiesa que te gusta

Fènix 11·23

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 31 mayo 23.55 h

Canal 33

Sinopsis

Fènix 11·23

L'Èric Bertrán crea una pàgina web amb l'objectiu de defensar la llengua catalana. Una nit veu com, amb només 14 anys, 30 guàrdies civils irrompen a casa seva acusant-lo de terrorisme informàtic per enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats demanant l'etiquetatge en català.

Basada en fets reals, la cinta explica l'experiència viscuda per un jove català, seguidor del món de Harry Potter, que va idear una pàgina web inspirada en el llibre ''Harry Potter i l'Ordre del Fènix''. En el cas de ''Fènix 11·23'', la realitat supera a la ficció, ja que el cas era tan enrevessat i els directors Joel Joan (''Plats Bruts'') i Sergi Lara (''La riera'') van haver de centrar-se en un petit percentatge total de la trama per tal de fer-la més creïble al públic.

El repartiment de la pel·lícula està format per un grup d'actors reconeguts en sèries de la televisió catalana, encapçalats pel jove Nil Cardoner (''Polseres vermelles''). A més, destaca l'actuació de Rosa Gàmiz (''Ventdelplà''), Àlex Casanovas (''El cor de la ciutat'') i Ana Wagener (''Biutiful'').

Ver más

Info

Fènix 11·23

Cine / Drama

Calificación

Fènix 11·23

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Fènix 11·23

Director

Joel Joan, Sergi Lara

Guionista

Hèctor Hernández Vicens, Albert Plans

Reparto

Sergi Lara, Nil Cardoner, Álex Casanovas, Rosa Gàmiz, Lluís Villanueva, Ana Wagener, Roberto Álamo, Pau Poch