Formentera Lady
Duración
1:22'
Confiesa que te gusta

Formentera Lady

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 35 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 23 mayo 22.20 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Formentera Lady

Samuel és un hippie que viu a l'illa de Formentera des de la dècada dels setanta. Aquesta vida tant tranquila es veu trencada quan apareix la seva filla amb el seu nét. L'home haurà d'aprendre a fer quelcom que mai abans havia hagut de fer: cuidar d'algú.

Tot i que ja havia dirigit diversos curtmetratges i una pel·lícula per a televisió, a més de uns quants muntatges teatrals, ''Formentera Lady'' és l'òpera prima com a director de Pau Durà. El realitzador és conegut per la seva participació a sèries com ''Traición'', ''Merlí'' o ''El príncipe''.

La cinta, que agafa el seu títol d'una canó de King Crinsom, és una comèdia dramàtica protagonitzada per José Sacristán i a més es pot veure en el repartiment a Nora Navas, Jordi Sánchez, Ferrán Rañé o Juli Mira, entre d'altres. Tres vaixells de Baleària i l'estació marítima de Dènia són només alguns dels escenaris del llargmetratge, ja que les empreses navalas van arribar a un acord amb les productores Fosca Films i Sunrise Pictures per col·laborar en el rodatge.

Ver más

Info

Formentera Lady

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Equipo Técnico

Formentera Lady

Director

Pau Durà

Guionista

Pau Durà

Reparto

José Sacristán, Sandro Ballesteros, Nora Navas, Jordi Sánchez, Pepa Juan, Juli Mira, Ferran Rañé, Mireia Ros, Pau Durà

Director de Fotografía

Miguel Llorens

Productor

Ramiro Acero