Herois
Duración
1:50'
Confiesa que te gusta

Herois

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 9 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 2 septiembre 15.36 h

TV3 Cat

Sinopsis

Herois

Un jove publicista, amb una reeixida carrera professional però una vida personal buida, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar puntual a una reunió de negocis. Durant el trajecte, coneix una noia amb la qual connecta i acaba rememorant l'època més mítica i emotiva de la infància: l'últim estiu que va passar amb la colla.

El tàndem format pel director Pau Freixas (''Cambra obscura'') i el guionista Albert Espinosa (''Planta 4'') és el responsable d'aquest drama adolescent que transmet l'alegria de viure que caracteritza l'obra d'aquest últim. Amb tocs de comèdia i molta nostàlgia, i homenatjant el cinema juvenil de la dècada de 1980 (''Els Goonies'', ''E.T., l'extraterrestre''), el film es va convertir en la llavor de l'exitosa sèrie catalana ''Polseres vermelles'', la segona col·laboració entre Freixas i Espinosa.

Tot i que, a la cinta, hi col·laboren intèrprets de la talla d'Emma Suárez (''Vacas''), Lluís Homar (''Los abrazos rotos'') o Eva Santolaria (''Nissaga de poder''), els nens (entre els quals es troben dos dels protagonistes de l'esmentada sèrie de TV3, Marc Balaguer i Àlex Monner) són l'autèntic centre de la pel·lícula.

Ver más

Info

Herois

Cine / Drama

Calificación

Herois

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Herois

Director

Pau Freixas

Guionista

Albert Espinosa, Pau Freixas

Reparto

Emma Suárez, Constantino Romero, Costas Mandylor, Nerea Camacho, Lluís Homar, Àlex Brendemühl, Eva Santolaria

Compositor

Arnau Bataller

Fotógrafo

Julián Elizalde