Duración
0:45'
Confiesa que te gusta

Invasión jurásica

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 61 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 09

Sinopsis

Invasión jurásica

Cúter i el seu equip han d'enfrontar-se a més feristeles prehistòriques, abans desconegudes per a ells, com a cucs gegants o tigres dents de sabre. L'equip de Cúter està format, entre altres, per Abby Maitland, zoòloga; Stephen Hart, tècnic de laboratori i guardaespatlles; i Connor Tremp, alumne seu.

En la tercera temporada, una vegada coneguda la traïció de Helen i després de la mort de Stephen, Cúter ha de decidir com reenfocar al seu equip i seguir amb la missió que havien començat. Les anomalies continuen ocorrent i l'equip haurà d'enfrontar-se a noves i estranyes criatures.

La sèrie entremescla el documental amb la ficció i és una creació d'Adrian Hodges i Tim Haines, tots dos també creadors de la saga ''Caminando con ...''. Ha tingut un gran èxit en el Regne Unit i en tots els països on s'ha exportat aquesta producció anglesa, i ja s'està preparant una quarta temporada. Compta amb actors com Douglas Henshall (''Anna Karenina'', ''Ripley Under Ground'') en el paper protagonista, Andrew Lee Potts (''1408'') com el deixeble de Nick i Hannah Spearritt (S Club 7) com Abby Maitland.

Ver más

Info

Invasión jurásica

Series / Ciencia Ficción

Calificación

Invasión jurásica

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Invasión jurásica

Reparto

James Murray, Jason Flemyng, Douglas Henshall, Ben Mansfield, Lucy Brown, Hannah Spearritt, Laila Rouass, Andrew Lee Potts

Creador

Adrian Hodges, Tim Haines

Productora

Impossiblepictures Ltd