Invasión jurásica. T5. Invasión jurásica
Duración
0:45'
Confiesa que te gusta

Invasión jurásica

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 44 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Invasión jurásica

Cinquena temporada de la sèrie en la qual un grup d'aventurers ha d'enfrontar-se a tot tipus de feristeles prehistòriques. L'equip està format, entre uns altres, per Abby Maitland, zoòloga; Stephen Hart, tècnic de laboratori i guardaespatlles; i Connor Tremp.

La sèrie entremescla el documental amb la ficció i és una creació d'Adrian Hodges i Tim Haines, tots dos també responsables de la saga ''Caminando con ...''. La producció ha tingut un gran èxit en el Regne Unit i en tots els països on s'ha exportat aquesta producció anglesa i fins i tot compta amb un 'spin-off'.

El repartiment està encapçalat per actors com Andrew Lee Potts (''1408''), Hannah Spearritt (S Club 7) i Ben Miller (''Johnny English''); als quals s'uneixen en aquesta tanda d'episodis Ciarán McMenamin (''David Copperfield''), Alexander Siddig (''Star Trek: Espacio profundo nueve'') i la gairebé desconeguda Ruth Kearney.

Ver más

Info

Invasión jurásica

Series / Ciencia Ficción

Calificación

Invasión jurásica

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Invasión jurásica

Reparto

Ciarán McMenamin, Ben Miller, Andrew Lee Potts, Alexander Siddig, Lucy Brown, Ruth Kearney, Ben Mansfield, Douglas Henshall, Hannah Spearritt

Creador

Adrian Hodges, Tim Haines

Productora

Impossiblepictures Ltd

Si te gustó

Invasión jurásica

también te puede gustar