Duración
0:22'
Confiesa que te gusta

Jet Lag

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 26 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Jet Lag

''Jet Lag'' és una 'sitcom' que mostra la vida quotidiana de cinc dones al voltant de la trentena. La sèrie es basa en la vida de la Sílvia (Carme Pla), la Carla (Mamen Duch) i l'Esther (Marta Pérez), tres dones que comparteixen pis a la Rambla de Barcelona i que treballen com a hostesses de vol per a una companyia d'aviació.

A la Carla li encanta la seva feina, ja que viatjar li serveix per divertir-se i conèixer homes interessants a qui maltractar. La Sílvia, en canvi, sempre s'està queixant i li agradaria fer altres coses. L'Esther és l'única que té company i fill. Les altres dues protagonistes de la sèrie són la Diana (una veïna viuda que està a l'atur, interpretada per Míriam Iscla) i la Mariona (la germana de l'Esther, que interpreta Àgata Roca, i que acaba instal·lant-se al pis de les noies).

''Jet Lag'' és una sèrie femenina, ideada per Cesc Gay i T de Teatre, que porta el segell de les seves protagonistes, responsables d'èxits teatrals com ''Homes'' o ''Criatures''. El director de la sèrie és Jordi Frades, i Cesc Gay, coordinador de l'argument i del guió, ha dirigit films com ''Kràmpack'' (2000) o ''Hotel Room'' (1997).

Ver más

Info

Jet Lag

Series / Comedia

Calificación

Jet Lag

No recomendado para menores de dieciséis años