Justícia absoluta
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Justícia absoluta

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 14 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 24 marzo 17.15 h

TV3

Sinopsis

Justícia absoluta

Ray Shekar és un advocat defensor amb un rècord impecable de sentències absolutòries per als seus clients. Tot i els seus repetits intents per fugir de l'advocacia, Ray continua immers en el voraginós del món de la jurisprudència. Quan Allyson Daugherty, una bella dona acusada de l'assassinat del seu marit el contracta, l'ambició de Ray no pot evitar sentir curiositat pel succés.

Aquest thriller judicial és el segon llargmetratge dirigit pel cineasta Tamas Harangi (''Rogue''). Criat a Hongria, Harangi fa una radiografia del funcionament de l'advocacia als Estats Units, un món pel qual el director sempre ha manifestat la seva fascinació.

L'actor indi Sachin Mehta (''Mr. Sadman'') i la bella actriu nordamericana Kristina Klebe (''Halloween. L'origen'', ''Proxy'') formen la parella protagonista de la cinta. Michael Raynor (''The Waiting Game''), Steffinnie Phrommany (''Maniac'') i Ron Melendez (''Jocs salvatges III'', ''Els nens de les panotxes'') completen l'elenc principal de la cinta. Estrenada al Durango Film Festival de Colorado, la cinta va ser rodada durant 16 dies a la ciutat de Los Angeles (Califòrnia).

Ver más

Info

Justícia absoluta

Telefilme / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Justícia absoluta

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Justícia absoluta

Director

Tamas Harangi

Guionista

Tamas Harangi

Reparto

Ron Melendez, Michael Raynor, Steffinnie Phormmany, Sachin Mehta, Marc Cardiff, Kristina Klebe

Si te gustó

Justícia absoluta

también te puede gustar