Katmandú, un mirall al cel
Duración
1:39'
Confiesa que te gusta

Katmandú, un mirall al cel

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 2 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 29 marzo 18.39 h

TV3

Sinopsis

Katmandú, un mirall al cel

La Laia és una jove mestra catalana que es trasllada a Katmandú per treballar en una escola. Allà descobreix un panorama educatiu desolador enmig de la pobresa extrema i decideix contraure matrimoni de conveniència amb un autòcton per legalitzar la seva situació. A més, de forma inesperada s'enamora d'ell.

La madrilenya Icíar Bollaín segueix apostant pel drama social, com ja va fer a ''Te doy mis ojos'' i en la més recent ''También la lluvia''. Si en aquesta última l'equip es va traslladar fins a la ciutat boliviana de Cochabamba, en aquesta ocasió el rodatge té lloc al barri més pobre de Katmandú (Nepal), així com en temples de la ciutat com ara Pasupatinah. Rodada en anglès i nepalès, la cinta es basa en la història real de Victòria Subirana, una mestra catalana que va descobrir la major utilitat de la seva feina en un país sense alfabetitzar.

L'encarregada de posar-se en la pell d'aquesta docent és Verónica Echegui (''Jo sóc la Juani''), que va ser nominada al Goya com a millor actriu per aquest projecte i va treballar al costat d'intèrprets autòctons no professionals. A més de Echegui, Maribel Verdú també va ser considerada per liderar el repartiment.

Ver más

Info

Katmandú, un mirall al cel

Cine / Drama

Calificación

Katmandú, un mirall al cel

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Katmandú, un mirall al cel

Director

Icíar Bollaín

Guionista

Icíar Bollaín

Reparto

Verónica Echegui, Sumyata Battarai, Norbu Tsering Gurung, Kalsang Tamang, Bikram Pariyar, Lluïsa Castell, Saumyata Bhattarai, Montserrat Alcoverro

Compositor

Pascal Gaigne

Fotógrafo

Antonio Riestra

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661