Duración
1:36'
Confiesa que te gusta

La colina del adiós

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 17 agosto 23.10 h

Betevé
Ver más pases

Sinopsis

La colina del adiós

Mark Elliott és un corresponsal de guerra que és traslladat temporalment a Hong Kong durant la Guerra de Korea. Allà coneix a la bella doctora euroasiàtica Han Suyin, de la qual s'enamora. Però, aviat, aquesta relació serà criticada pels seus amics i famílies.

Dirigida per Henry King ( ''Días sin vida'', ''Les neus del Kilimanjaro''), aquesta història d'amor està basada en el autobiogràfic best-seller del mateix nom, escrit per Han Suyin, la protagonista de la història.

Va obtenir tres Oscars: vestuari, cançó (''Love is a Many-Splendored Thing'') i banda sonora (per al multigalardonat Alfred Newman, que es va fer amb l'Oscar en nou ocasions). Tots dos protagonistes efectuen actuacions molt convincents, conservant l'esperit de la novel·la.

Jennifer Jones considerava al director com un dels seus favorits. Tots dos havien col·laborat amb èxit a ''La canción de Bernardette'', el 1943. Però tot i que la parella protagonista té química a la pantalla, la seva relació real no era tan bona. William Holden tenia fama de tenir aventures amb les seves companyes de repartiment, així que Jones, que no volia res amb ell, menjava grans d'all abans de rodar les escenes d'amor, per dissuadir-lo.

Ver más

Info

La colina del adiós

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

La colina del adiós

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La colina del adiós

Director

Henry King

Guionista

John Patrick

Reparto

Jennifer Jones, William Holden, Murray Matheson, Richard Loo, Torin Thatcher, Jorja Curtright, Philip Ahn, Isobel Elsom, Donna Martell, Soo Yong, Virginia Gregg

Compositor

Sammy Fain, Alfred Newman

Fotógrafo

Leon Shamroy

Productor

Buddy Adler

Productora

20th Century Fox

Si te gustó

La colina del adiós

también te puede gustar