La correspondència
Duración
1:56'
Confiesa que te gusta

La correspondència

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 114 votos

Pase ya emitido

viernes 7 diciembre 00.40 h

TV3

Sinopsis

La correspondència

L'Amy és una estudiant universitària torturada per la mort de la seva parella que treballa com a doble d'acció per poder donar sortida al seu dolor. El seu professor d'astronomia, però, aconsegueix arribar fins a ella, i tots dos s'enamoren. Quan les circumstàncies els obliguen a separar-se, es mantenen un a prop de l'altre a través de vídeos i cartes, en els quals s'expliquen el que passa en les seves vides.

L'actriu Olga Kurylenko ha treballat al costat de grans estrelles com Tom Cruise (''Oblivion'') o Russell Crowe, a ''El mestre de l'aigua''. Va ser també una 'noia Bond' el 2008, protagonitzant ''Quantum of Solace'' juntament amb Daniel Craig. En aquest drama romàntic, l'actriu forma parella amb Jeremy Irons, guanyador de l'Oscar al Millor Actor l'any 1991 per la pel·lcula ''El misteri Von Bulow'', per la que també va guanyar un Globus d'Or, entre altres premis i nominacions.

El cineasta Giuseppe Tornatore torna a col·laborar amb el compositor Ennio Morricone, guanyador d'un Oscar el 2016 per ''Los odiosos ocho''. Morricone es retroba amb Jeremy Irons 30 anys després de ''La missió''.

Ver más

Info

La correspondència

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

La correspondència

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La correspondència

Director

Giuseppe Tornatore

Guionista

Giuseppe Tornatore

Reparto

Jeremy Irons, Olga Kurylenko, Simon Anthon Johns, James Warren, Shauna MacDonald, Simon Johns

Compositor

Ennio Morricone

Director de fotografía

Fabio Zamarion

Montador

Isabella Cocuzza

Productor

Arturo Paglia

Si te gustó

La correspondència

también te puede gustar