La felicidad nunca viene sola
Duración
1:44'
Confiesa que te gusta

La felicidad nunca viene sola

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 218 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 9 septiembre 12.10 h

Betevé

Sinopsis

La felicidad nunca viene sola

El Sacha és un autèntic seductor, un talentós pianista de jazz sense lligams ni sentimentals ni professionals. La Charlotte és una dona moderna i independent, però amb prou feines té temps per atendre els seus tres fills. Encara el Sacha i la Charlotte són, a primera vista, dos éssers incompatibles, quan es coneixen no triguen a descobrir que són absolutament complementaris i que es necessiten mútuament.

''La felicidad nunca viene sola'' és una producció francesa dirigida per James Huth (''Brice de Nice'') y protagonitzada per Gad Elmaleh (''El capital''), Sophie Marceau (''LOL (Laughing Out Loud)''), Maurice Barthélémy (''Casablanca Driver'') i François Berléand (''Los chicos del coro'').

Aquest llargmetratge compta amb un punt de sortida relativament insòlit per una comèdia d'aquestes característiques. No obstant això, la crítica especialitzada lamenta que finalment acabi seguint les regles més convencionals de la comèdia romàntica. També aprecia la feina d'Elmaleh i Marceau, que deixen entreveure la gran química que existeix entre ells, fet que afavoreix la interpretació dels personatges.

Ver más

Info

La felicidad nunca viene sola

Cine / Comedia romántica

Calificación

La felicidad nunca viene sola

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La felicidad nunca viene sola

Director

James Huth

Guionista

Sonja Shillito, James Huth

Reparto

Sophie Marceu, Gad Elmaleh, Maurice Barthélémy, François Berléand, Michaël Abiteboul, Julie-Anne Roth, Macha Méril, François Vincentelli, Sophie Marceau

Compositor

Bruno Coulais

Fotógrafo

Stéphane Le Parc

Montador

Joëlle Hache

Productor

Richard Grandpierre