La ley del talión
Duración
1:34'
Confiesa que te gusta

La ley del talión

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 23 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 17 noviembre 12.20 h

Betevé

Sinopsis

La ley del talión

Un grapat de colons sobreviuen a l'atac d'uns guerrers apatxes, a l'empara de la seva carreta. La seva única esperança de sobreviure serà Comanche Tod, un home blanc que ha viscut tota la seva vida entre els pells vermelles i que és buscat per l'assassinat de tres homes. El que les autoritats desconeixen és que Tod va tenir un motiu més que justificat per a cometre aquests crims.

Un wéstern de trama una miqueta trillada, però molt ben resolt per Delmer Daves, un artesà que, malgrat tenir un fort sentit del visual i a saber sempre on i com col·locar la càmera per a obtenir el millor efecte, no solia oblidar que primer de tot era un narrador, pel que les seves pel·lícules es caracteritzaven per tenir una narrativa directa i gens complicada. Bon treball interpretatiu de Richard Widmark, en un paper ideal per a ell, i d'una jove Felicia Farr (posteriorment, esposa de Jack Lemmon) en un dels seus primers treballs destacables per al cinema.

Ver más

Info

La ley del talión

Cine / Oeste

Idioma: Catalán

Calificación

La ley del talión

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

La ley del talión

Director

Delmer Daves

Guionista

James Edward Grant, Gwen Bagni, Delmer Daves

Reparto

Richard Widmark, Nick Adams, Susan Kohner, Felicia Farr, Douglas Kennedy, Carl Benton Reid, Tommy Rettig, Ken Clark, James Drury, George Mathews, Ray Stricklyn, Stephanie Griffin, Timothy Carey

Compositor

Lionel Newman

Director de fotografía

Wilfred M Cline

Productor

William B Hawks

Productora

20th Century Fox