La dona de l'anarquista
Duración
1:53'
Confiesa que te gusta

La dona de l'anarquista

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

lunes 22 enero 23.50 h

Canal 33

Sinopsis

La dona de l'anarquista

Durant la Guerra Civil espanyola, la jove Manuela veu com en Justo, el seu marit i pare de la seva filla, s'involucra en cos i ànima en el conflicte. Els fronts en què lluita són dos: a les trinxeres i a través de la ràdio, on s'ha convertit en la veu de la revolució.

María Valverde, que ja havia treballat en un altre títol revolucionari, ''La flaqueza del bolchevique'', protagonitza aquesta coproducció entre Alemanya, Espanya i França que recrea la duresa de la Guerra Civil. Completen el repartiment el sempre efectiu Juan Diego Botto (''Martín Hache'', ''Ciudad de silencio'') i la jove promesa Ivana Baquero (''El laberinto del fauno'').

Produeixen i dirigeixen la cinta Marie Noelle i Peter Sehr, que ja havien treballat junts en ''Obsessió'' i ''Amar al límite'' i va ser la pròpia Noelle qui va escriure el guió, inspirant-se en la seva experiència familiar. La cinta va participar en multitud de festivals de cinema d'arreu del món i va ser guardonada amb el premi Bernhard Wicki (el premi a la pau de l'Acadèmia de Cinema alemanya) i el Gaudí al millor vestuari (atorgat per l'Acadèmia del Cinema Català).

Ver más

Info

La dona de l'anarquista

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

La dona de l'anarquista

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La dona de l'anarquista

Director

Peter Sehr, Marie Noëlle

Guionista

Marie Noëlle

Reparto

Ivana Baquero

Compositor

Zacarías M. de la Riva

Productor

Peter Sehr, Marie Noëlle

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661