L'obra i la glòria
Duración
1:46'
Confiesa que te gusta

L'obra i la glòria

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
2 2 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 9 diciembre 15.05 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

L'obra i la glòria

En els recents creats Estats Units, les famílies avançen cap a la frontera Oest cercant noves oportunitats. Moguts per aquest sentiment, els Steed deixen el seu Vermont natal per començar de nou en una granja de Nova York. Durant un període de ressorgiment espiritual, el clan s'instal·la sense saber-ho en una ciutat dividida pels diferents cultes religiosos.

Drama romàntic basat en la primera entrega d'una sèrie de nou novel·les que narren el naixement i l'expansió del mormonisme. La cinta està protagonitzada per actors habituals de la petita pantalla, com Brenda Strong (''Mujeres Desesperadas'') o Eric Johnson (''Smallville'') i està dirigida pel desconegut Russell Holt, en el currículum del qual figuren altres treballs de temàtica religiosa (''The Lamb of God'', ''How Rare a Possession: The Book of Mormon''). A més, la pel·lícula compta amb dos seqüeles amb un repartiment gairebé idèntic, tot i que rodades sota les ordres d'un altre realitzador.

S'ha de destacar l'enorme esforç invertit en l'escenografia d'època, ja que es va construir un carrer del segle XIX sencer.

Ver más

Info

L'obra i la glòria

Cine / Drama

Calificación

L'obra i la glòria

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

L'obra i la glòria

Director

Russell Holt

Reparto

Sam Hennings, Brenda Strong, Eric Johnson

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661