Duración
1:55'
Confiesa que te gusta

La plaga

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 8 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 7 junio 23.55 h

Canal 33

Sinopsis

La plaga

En Raúl és un pagès que contracta en Iurie, competidor de lluita lliure, perquè l'ajudi en el camp. A poc a poc les seves vides van entrellaçant-se amb les de tres dones solitàries: la Maria, una dona gran que ha de deixar casa seva per marxar a viure a una residència d'avis, la Rose, una infermera filipina, i la Maribel, una prostituta que cada vegada té menys clients.

Primer llargmetratge de la realitzadora i guionista catalana Neus Ballús, que s'estrena amb una cinta a cavall entre la ficció i el documental. Encara que els personatges són reals, conserven els seus noms i tots els detalls de la seva vida, la directora fuig de l'observació documental i s'acosta a ells provocant situacions intencionadament. En conseqüència, els protagonistes, que no són actors, s'interpreten a ells mateixos en un procés gens improvisat que va trigar més de quatre anys en donar els seus fruits.

La cinta va ser una de les grans triomfadors en els premis Gaudí de 2014, els guardons catalans, i va aconseguir colar-se en la gala dels Goya i en els Premis del Cinema Europeu amb una nominació en cadascuna d'aquestes convocatòries.

Ver más

Info

La plaga

Cine / Drama

Calificación

La plaga

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La plaga

Director

Neus Ballús

Guionista

Pau Subirós, Neus Ballús

Reparto

Maribel Martín, Rosemarie Abella, Iurie Timbur, Maria Ros, Raül Molist