La vaca Connie. T1. La vaca Connie
Duración
0:07'
Confiesa que te gusta

La vaca Connie

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 36 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 156

Sinopsis

La vaca Connie

La faula és la fórmula escollida per presentar el món de les plantes i els animals a ''La vaca Connie'', una sèrie educativa dirigida a nens d'edats compreses entre 1 i 5 anys.

Per primera vegada, aquesta vaqueta de pocs dies de vida fa els seus primers passos fora de la granja. Per ella, tot és nou i inquietant. Cada cosa és una troballa i, per conèixer el món que l'envolta, sempre fica el nas a tot arreu. Això la portarà a situacions compromeses i, sovint, els seus pares l'hauran de renyar, però cada dia la simpàtica i curiosa Connie descobreix coses noves sobre la natura, els animals i també sobre el que està bé i el que no.

En la seva aventura diària, a la Connie l'acompanyen diversos personatges i cada un aporta el caràcter i els coneixements propis de la seva espècie. Els pares de l'entremaliada vaqueta són la Mollie i en Bill, que la vigilen allà on va. Els seus amics són: la formiga Tom, que és molt treballadora; en Floc, un gosset molt juganer; en Wally, un ocell una mica grassonet; el Punxes, un eriçó fredolic; el Rondinaire, una guineu que sempre es queixa, i en Paddy, el porc senglar nadó. La Clara és l'àvia de la Connie.

Ver más

Info

La vaca Connie

Infantil / Dibujos animados

Calificación

La vaca Connie

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La vaca Connie

Director

Josep Viciana

Creador

Josep Viciana

Productora

Neptuno Films S.A., Neptuno Films