Duración
1:60'
Confiesa que te gusta

La veritat

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 156 votos

Pase ya emitido

martes 14 agosto 22.30 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

La veritat

Eleccions nordamericanes del 2004. Immers el pais en la guerra contra Iraq i Afganistan, tot sembla indicar que George W. Bush serà reelegit presidents dels Estats Units. La productora de notícies CBS Mary Mapes i el seu soci, el presentador Dan Rather, descobreixen una història que podria canviar el curs de les eleccions: Bush havia utilitzat tot tipus d'influències per evitar anar a la guerra de Vietnam.

El cineasta James Vanderbilt (''Zodiac'', ''Basic'') dirigeix aquest thriller periodístic que recorda l'esperit de les pel·lícules de suspens d'Alan J. Pakula o Sidney Lumet dels 70. Una recreació absorvent i detallada de la polèmica ''Memogate'' en la qual Vanderbilt compta amb un ampli i conegut repartiment encapçalat per l'excel·lent Cate Blanchett (''Carol'', ''Blue Jasmine'') que interpreta a un potent personatge. Completen el repartiment Robert Redford (''Cuando todo está perdido'', ''Pacto de silencio''), Topher Grace (''Spider-Man 3'', ''Aquellos maravillosos 70'') i Dennis Quaid (''Frequency''), entre d'altres.

En l'any de la seva estrena, 2015, la pel·lícula va ser presentada a nombrosos festivals internacionals de cinema com el Festival de Cinema Internacional de Toronto.

Ver más

Info

La veritat

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Equipo Técnico

La veritat

Director

James Vanderbilt

Guionista

James Vanderbilt

Reparto

Cate Blanchett, Robert Redford, Topher Grace, Dennis Quaid, Elisabeth Moss, Bruce Greenwood, Stacy Keach, Dermot Mulroney

Autor

Compositor

Brian Tyler

Fotógrafo

Mandy Walker

Montador

Richard Francis-Bruce

Productor

James Vanderbilt, Brad Fischer, Brett Ratner, William Sherak, Andrew Spaulding, Doug Mankoff

Productora

Sony Pictures Classics, Echo Lake Entertainment, RatPac Entertainment, Mythology Entertainment, RatPac-Dune Entertainment

Si te gustó

La veritat

también te puede gustar