Ladrón de guante blanco. T3. Ladrón de guante blanco
Duración
0:45'
Confiesa que te gusta

Ladrón de guante blanco

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 24 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Ladrón de guante blanco

En Neil Caffrey és un lladre refinat, que s'escapa d'una presó de màxima seguretat per anar a la recerca de la seva núvia que li ha abandonat per sempre. Per caçar en Caffrey, el FBI crida a en Peter Burke, l'únic que va aconseguir ficar-li a la presó. L'agent trobarà amb eCaffrey un bon tracte: si li ajuda a atrapar als lladres més esmunyedissos serà lliure.

En aquesta tercera temporada en Peter està convençut que en Neal té alguna cosa que veure amb l'incendi i que la col·lecció de l'Adler no ha desaparegut per culpa del foc, sinó que ha estat robada.

Ficció creada i produïda per Jeff Eastin (''Hawaii'', ''Meet the Marks''). Es tracta d'una sèrie que barreja la comèdia i el misteri i que conté ingredients de ''La extraña pareja'' i ''Ocean's Eleven''. La sèrie se sumeixi a la moda de mostrar professions policials poc conegudes i compta amb un repartiment encapçalat per Matthew Bomer (''La matanza de Texas: El origen'') i Tim Dekay (''Carnivàle'', ''Control'').

La presència femenina és a càrrec d'un rostre conegut de la petita pantalla, Tiffani Thiessen, sempre recordada per protagonitzar la comèdia juvenil ''Salvats per la campana''.

Ver más

Info

Ladrón de guante blanco

Series / Suspense

Calificación

Ladrón de guante blanco

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Ladrón de guante blanco

Reparto

Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Matthew Bomer, Tim DeKay

Creador

Jeff Eastin

Productora

Fox Television Studios (USA)

Si te gustó

Ladrón de guante blanco

también te puede gustar