¡Llama a la comadrona!. T1. ¡Llama a la comadrona!
Duración
1:01'
Confiesa que te gusta

¡Llama a la comadrona!

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 42 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

¡Llama a la comadrona!

Jenny és una jove infermera que arriba a l'East End de Londres per treballar com llevadora al costat d'unes monges anglicanes. Impactada per les condicions de pobresa en què viuen els habitants del barri, la jove iniciarà un procés de descobriment personal i maduració alhora que ajuda a centenars de dones en els seus parts.

Minisèrie de la BBC que retrata la vida en un districte de Londres als anys 50. Basada en les memòries reals de Jennifer Worth, la producció va significar un èxit massiu de la cadena pública, arribant a congregar 11 milions de britànics davant els televisors. La sèrie, convertida en el triomf més gran de la BBC des de l'any 2001, ja compta amb una segona temporada que afegeix vuit episodis més als sis originals.

''¡Llama a la comadrona!'' és una creació de Heidi Thomas, la guionista responsable de la sèrie ''A dalt i a baix'' i està protagonitzada per un repartiment bàsicament femení, com la veterana Vanessa Redgrave (''Expiació'', ''Deep Impact''), la desconeguda Jessica Raine (''La dona de negre'') i Pam Ferris, la malvada Trunchbull a ''Matilda ''.

Ver más

Info

¡Llama a la comadrona!

Series / Drama

Calificación

¡Llama a la comadrona!

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

¡Llama a la comadrona!

Reparto

Vanessa Redgrave, Judy Parfitt, Laura Main, Pam Ferris, Helen George, Jessica Raine

Creador

Heidi Thomas

Productora

Neal Street Productions, Top Talent Agency