Los crímenes de Fjällbacka. T1. Los crímenes de Fjällbacka
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Los crímenes de Fjällbacka

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 192 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Los crímenes de Fjällbacka

Erica i Pátrik viuen al costat dels seus tres fills en Fjällbacka, fugint del soroll de la ciutat. Però el tranquil dia a dia de la família es veu amenaçat quan es veuen involucrats en els fets que ocorren en aquest poble que, després de la seva idíl·lica imatge de postal, arrossega foscos secrets.

Les novel·les de misteri nòrdiques, molt de moda des de l'aparició del primer lliurament de la trilogia de Stieg Larsson ''Milennium'', van ser la base de moltes propostes audiovisuals escandinaves. En aquesta ocasió, la saga d'històries policíaques de Llitera Läckberg van donar lloc a aquesta minisèrie, centrada en els inquietants successos que sofreixen els habitants de Fjällbacka, un silenciós poble en la costa nord de Suècia en el qual tots es coneixen i tots oculten secrets.

Seguint la fórmula de les novel·les de Läckberg, l'acció es desenvolupa a mig camí entre la recerca de Erica i Patrik en el present i els antecedents de cada cas en el passat, un continu traslladar-se en el temps que es converteix en un dels factors més interessants i enriquidors de la proposta.

Ver más

Info

Los crímenes de Fjällbacka

Series / Suspense

Calificación

Los crímenes de Fjällbacka

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Los crímenes de Fjällbacka

Dirección

Jörgen Bergmark, Marcus Olsson

Guionista

Michael Hjorth, Karin Gidfors

Reparto

Claudia Galli, Richard Ulfsäter, Eva Fritjofson, Pamela Cortes Bruna

Si te gustó

Los crímenes de Fjällbacka

también te puede gustar