Duración
0:23'
Confiesa que te gusta

Episodio 5: Episodi 5

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Episodio 5: Episodi 5

La Neus Perelló ha perdut la seva feina de becària a Londres i s'ha vist obligada a tornar a Palma. Sense feina ni estalvis, i després de set anys a la capital britànica, el retorn a casa de la seva mare no serà fàcil. A més, el retrobament amb els seus antics amics no ajudarà a la Neus.

Després de més d'una dècada dedicat al teatre, Joan Fullana debuta en el món de la petita pantalla creant i dirigint aquesta sèrie amb trets característics d'altres ficciones coetànies com ''Cites'' o ''Girls''. Aquesta producció pròpia d'IB3 Televisió té com actriu principal l'Esther López, que mitjançant la seva història intenta reflectir les vivències d'una generació que ha vist truncades les seves expectatives. A López l'acompanyen en el repartiment intèrprets com Maria Bauçà (''Monstruos'') o Caterina Alorda (''Polseres Vermelles'').

''Mai neva a ciutat'' també compta amb diverses intervencions especials de personalitats de la cultura balear com el veterà cantant Tomeu Penya o Pau Debon, component del grup musical Antònia Font.

Ver más

Info

Episodio 5: Episodi 5

Series / Comedia

Calificación

Episodio 5: Episodi 5

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Episodio 5: Episodi 5

Director

Joan Fullana

Reparto

Maria Bauçà, Josep Orfila, Esther López, Caterina Alorda