Més enllà de la vida. Més enllà de la vida
Duración
1:50'
Confiesa que te gusta

Més enllà de la vida

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Més enllà de la vida

Una periodista francesa ha estat a punt de morir en el tsunami del Sud-est Asiàtic, un nen anglès ha perdut al seu germà bessó i un nord-americà pot comunicar-se amb els morts. Les vides dels tres acabaran confluint a Londres.

Drama amb tocs sobrenaturals que segueix un guio dividit en tres històries paral·leles. Escrit per Peter Morgan (''La Reina'', ''El desafiament. Frost contra Nixon''), el llibret és abordat pel mític Clint Eastwood, que torna a apropar-se al tema de la mort com ja va fer, per exemple, en ''Million Dollar Baby''. Lluny de la qualitat d'aquesta obra mestra, ''Más allà de la vida'' destaca per la notable interpretació de Matt Damon, a qui Clint Eastwood va insistir en donar el paper tot i els seus enormes conflictes d'agenda, doncs estava rodant al mateix temps el thriller ''Destino oculto''.

La cinta comença amb una espectacular seqüència d'un tsunami excel·lentment rodat. Tant que el film va ser nominat a l'Oscar als millors efectes visuals, tot i que poc va poder fer davant els trucs d''Origen''. Dita escena també li va costar la retirada de la cartellera japonesa quan en març del 2011 un tsunami va arrasar brutalment el país.

Ver más

Info

Més enllà de la vida

Cine / Drama

Calificación

Més enllà de la vida

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Més enllà de la vida

Director

Clint Eastwood

Guionista

Peter Morgan

Reparto

Matt Damon, Cécile De France, Lyndsey Marshal, Frankie McLaren, George McLaren

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661