Merlí. T1. Merlí
Duración
1:10'
Confiesa que te gusta

Merlí

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 439 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
IB3 RTV Illes Balears

Dial 09

Sinopsis

Merlí

Merlí Bergeron és un professor de filosofia que vol que els seus alumnes siguin observadors, es mullin i tinguin un esperit crític. Per això, Merlí triarà un grup de deu estudiants per ser els peripatètics del segle XXI. Però el seu caràcter irònic i irritant serà polèmic dins de l'institut. No tots estaran disposats a aguantar-lo.

Amb idea i guió d'Héctor Lozano i sota la direcció d'Eduard Cortés, ''Merlí'' és una sèrie que convida a reflexionar a través de la filosofia. La ficció compta amb un total de 13 episodis i gira al voltant d'un professor de filosofia atípic i la relació d'aquest amb els seus alumnes de Batxillerat. Francesc Orella és el protagonista d'aquesta producció que també compta amb un repartiment ple tant de joves talents com de noms coneguts com Pau Durà, Pere Ponce, Anna María Barbany, Jordi Martínez o Marta Marco, entre d'altres.

En definitiva, és una sèrie d'institut i d'adolescents molt diferent del que s'ha vist fins ara. No només hi ha el món dels adolescents, sinó també el món poc ortodox i un pèl esbojarrat del Merlí.

Ver más

Info

Merlí

Series / Drama

Calificación

Merlí

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Merlí

Director

Eduard Cortés

Guionista

Mercè Sàrrias, Laia Aguilar, Héctor Lozano

Reparto

Francesc Orella, Pere Ponce, Marta Marco, Victòria Pagès, Jordi Martínez, Ana María Barbany, Pau Durà

Creador

Héctor Lozano

Productora (Compañía)

Televisió de Catalunya (TV3), Nova Veranda 2010