Merlí. T3. Merlí
Duración
1:10'
Confiesa que te gusta

Merlí

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 87 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
IB3 RTV Illes Balears

Dial 09

Sinopsis

Merlí

Merlí Bergeron és un professor de filosofia que vol que els seus alumnes siguin observadors, es mullin i tinguin un esperit crític. Per això, Merlí ha triat un grup d'estudiants per ser els peripatètics del segle XXI. Però el seu caràcter irònic i irritant serà polèmic dins de l'institut. No tots estaran disposats a aguantar-lo.

Amb idea i guió d'Héctor Lozano i sota la direcció d'Eduard Cortés, en aquesta tercera i última temporada es reprèn el segon curs de Batxillerat a l'Institut Àngel Guimerà després de les vacances de Nadal. Merlí i els peripatètics són conscients que el temps d'institut s'està acabant i que s'acosten la selectivitat i la universitat. A més, a la sala de professors hi ha canvis: l'Eugeni és el director de l'institut i hi arriben cares noves. El Gabi és el nou jove professor de literatura i la Silvana la nova professora d'història, que tindrà molt bona acollida i en Merlí començarà a estar-ne gelós.

''Merlí'' és una de les sèries més vistes de TV3 en els últims anys i s'ha convertit en un fenomen fan entre el públic més jove. Les aventures d'aquest professor de filosofia tan peculiar han traspassat fronteres.

Ver más

Info

Merlí

Series / Drama

Calificación

Merlí

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Merlí

Director

Eduard Cortés

Guionista

Mercè Sàrrias, Laia Aguilar, Héctor Lozano

Reparto

Francesc Orella, Pere Ponce, Ana María Barbany, Jordi Martínez, Marta Marco, Victòria Pagès

Creador

Héctor Lozano

Productora (Compañía)

Televisió de Catalunya (TV3), Nova Veranda 2010

Si te gustó

Merlí

también te puede gustar