Nit de tempesta
Duración
1:32'
Confiesa que te gusta

Nit de tempesta

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 454 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 24 agosto 15.40 h

TV3

Sinopsis

Nit de tempesta

Adrienne Willis és una dona la vida de la qual està submergida en el caos i que ara s'ha retirat a un poble petit costaner per fer-se càrrec de la posada d'una amiga. Només arribar, s'aproxima una gran tempesta i apareix un hoste anomenat Paul Flanner.

Melodrama romàntic dirigit pel desconegut George C. Wolfe basat en la novel·la de l'escriptor de superventes Nicholas Sparks. El novel·lista ja ha vist altres obres adaptades amb èxit a la gran pantalla, com ''El diario de Noah'' o ''Mensaje en una botella''. Seguint aquesta mateixa línia, ''Nit de tempesta'' ofereix un gran contingut lacrimogen que, segons els crítics, abusa dels clixés, l'efectisme i els recursos habituals en aquest tipus de cintes. El film, que ofereix poques sorpreses, està protagonitzat per Richard Gere i Diane Lane, en la tercera col·laboració després de ''Infiel'' i ''Cotton Club''. El carisma dels actors podria explicar l'èxit que va aconseguir en taquilla malgrat les crítiques dolentes generalitzades.

Ver más

Info

Nit de tempesta

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Nit de tempesta

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Nit de tempesta

Director

George C. Wolfe

Guionista

Ann Peacock, John Romano

Reparto

Richard Gere, Diane Lane, Christopher Meloni, Viola Davis, Becky Ann Baker, Scott Glenn, Linda Molloy, Pablo Schreiber, Mae Whitman

Autor

Compositor

Jeanine Tesori

Director de Fotografía

Affonso Beato

Montador

Brian A. Kates

Productor

Denise Di Novi

Productora (Compañía)

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, DiNovi Pictures

Si te gustó

Nit de tempesta

también te puede gustar