Pasolini
Duración
1:21'
Confiesa que te gusta

Pasolini

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 166 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 5 mayo 22.00 h

Betevé

Sinopsis

Pasolini

La nit del 2 de novembre de 1975, l'artista Pier Paolo Pasolini va aparèixer mort als afores de Roma. Les seves últimes hores les va passar amb la seva mare i els seus millors amics, abans de endinsar-se en la nit de la Ciutat Eterna a la recerca d'aventures.

El director Abel Ferrara (''Teniente corrupto'') dirigeix ​​aquesta pel·lícula biogràfica sobre la figura del poeta, cineasta i intel·lectual revolucionari Pier Paolo Pasolini 40 anys després de la seva mort. Malgrat que el seu assassinat està envoltat de misteri, el film apunta a la seva personalitat desafiant contra el poder i a la seva veu crítica com els elements clau que el van portar a collir l'odi de la major part de la societat conservadora.

''Pasolini'', que reconstrueix l'últim dia en la vida d'un dels noms més importants de la cultura del segle XX, està protagonitzada per Willem Dafoe (''Platoon''). Un altre membre del repartiment és Ninetto Davoli, que va participar en nombroses pel·lícules de Pasolini i va ser el seu amant, i que en aquesta cinta encarna el paper d'Epifanio. Ell mateix apareix interpretat a la cinta, però amb la cara de l'actor italià Riccardo Scamarcio ( ''En tercera persona'').

Ver más

Info

Pasolini

Cine / Drama

Calificación

Pasolini

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Pasolini

Director

Abel Ferrara

Guionista

Maurizio Braucci

Reparto

Willem Dafoe, Riccardo Scamarcio, Adriana Asti, Giada Colagrande, Valerio Mastandrea, Maria de Medeiros, Ninetto Davoli

Fotógrafo

Stefano Falivene

Montador

Fabio Nunziata

Productor

Fabio Massimo Cacciatori, Thierry Lounas

Productora

Capricci Films, Tarantula, Dublin Films, Urania Pictures S.r.l., Canal+