Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Infiltrada

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 53 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

domingo 24 diciembre 15.05 h

IB3 RTV Illes Balears
Ver más pases

Sinopsis

Infiltrada

La Molly és una dura detectiu que treballa per cobrir els deutes del seu pare. Un bon dia, el FBI decideix contractar-la per a que s'infiltri en una fraternitat femenina d'una universitat per protegir la filla d'un important mafiós. Per realitzar la seva tasca haurà de deixar enrere la seva imatge vulgar per convertir-se en una jove sofisticada.

Comèdia estatunidenca dirigida per Tom Vaughan (''Algo pasa en Las Vegas''), escrita per Allan Loeb i Steven Pearl, i protagonitzada per l'ex noia Disney Miley Cirus (''La última canción'', ''Dos hombres y medio''). El director escocès és prolífic en aquest tipus de projectes dirigits especialment al consum familiar i aquesta cinta no és una excepció, en el que el film es converteix en un vehicle pel lluïment d'una protagonista amb molta fama entre el públic infantil i adolescent.

Malgrat la popularitat de la seva actriu principal, el film es va llançar directament en DVD pel circuit domèstic dels Estats Units. Tot i això, la cinta va arribar a estrenar-se a 13 països de tot el món, entre ells Espanya, on va recaptar menys de 2.500 euros.

Ver más

Info

Infiltrada

  • Disponible en versión original

Cine / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Infiltrada

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Infiltrada

Director

Tom Vaughan

Guionista

Allan Loeb, Steven Pearl

Reparto

Jeremy Piven, Mike O'Malley, Joshua Bowman, Kelly Osbourne, Miley Cyrus, Lauren McKnight, Autumn Reeser, Alexis Knapp, Megan Park

Fotógrafo

Denis Lenoir

Productora

Scarlet Fire Entertainment, Crystal City Entertainment

Si te gustó

Infiltrada

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661