Pérez, el ratolí dels teus somnis
Duración
1:31'
Confiesa que te gusta

Pérez, el ratolí dels teus somnis

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 389 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 2 junio 16.48 h

Canal 33

Sinopsis

Pérez, el ratolí dels teus somnis

La Lucía viu amb els seus pares en un tranquil barri de la ciutat. Aquests, molt ocupats per les seves respectives feines, no poden fer-li el cas que la nena voldria. Inquieta i alegre, la Lucía sempre va en busca d'aventures. El dia en que perd la seva primera dent, el ratolinet Pérez no la visita per deixar-li una moneda, pel que sospita que alguna cosa dolenta ha pogut passar-li. Aleshores, decideix iniciar la seva cerca amb el seu inseparable cosí Ramiro.

L'argentí Juan Pablo Buscarini (''El Arca'') dirigeix aquesta comèdia familiar que barreja animació en 3D amb personatges reals. El repartiment d'actors està encapçalat per Ana María Orozco (Yo soy Betty, la fea'') i Fabián Mazzei (''Un paso adelante''). Les veus dels diferents personatges, en la versió espanyola peninsular, pertanyen també a rostres coneguts de la petita pantalla, com Fran Perea (''Los Serrano'') i Paz Padilla (''Mis adorables vecinos'').

El tema musical central de la pel·lícula, ''Viviré en tus sueños'', està interpretat per Gisela, concursant de la primera edició de Operación Triunfo amb certa experiència al cinema d'animació (''Peter Pan: regreso al país de Nunca Jamás'').

Ver más

Info

Pérez, el ratolí dels teus somnis

Cine / Animación

Calificación

Pérez, el ratolí dels teus somnis

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Pérez, el ratolí dels teus somnis

Director

Juan Pablo Buscarini

Guionista

Enrique Cortés

Reparto

Fabian Mazzei, Alejandro Awada, Mariano Chiesa, Ana María Orozco, Delfina Varni, Rolly Serrano

Actor de doblaje ve

Alejandro Awada, Mariano Chiesa, Rolly Serrano, Delfina Varni, Fabian Mazzei, Ana María Orozco, Joe Rigoli, Diego Gentile

Compositor

Daniel Goldberg

Fotógrafo

Miguel Abal

Productor

Pablo Bossi, Julio Fernández