Què els passa, als homes?
Duración
2:04'
Confiesa que te gusta

Què els passa, als homes?

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 391 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 15 julio 16.35 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Què els passa, als homes?

A Baltimore, un grup de persones protagonitzen diverses històries d'amor: la Beth no aconsegueix que en Neil es plantegi el matrimoni; la racionalitat de la Janine porta a la seva parella a interessar-se per una altra dona; la Conor està estancada; la Mary busca parella a través d'Internet; i la Gigi es deixa aconsellar pel seu veí per triomfar amb els homes.

Aquesta cinta coral beu de l'argument d'un llibre que enfronta les relacions entre amdós sexes. La productora no és una altra que Drew Barrymore -que també té un petit paper- i que compta amb dos guionistes que ja van coincidir amb ella a ''Nunca me han besado''. L'equip es completa amb un repartiment estel·lar, encapçalat per intèrprets de la talla d'Scarlett Johansson (''Lost in Translation''), Jennifer Aniston (''Friends'') o Ben Affleck (''Argo''), molt populars entre el gran públic.

Dirigida pel televisiu Ken Kwapis (''Hasta que el cura nos separe''), la pel·lícula està basada en la novel·la ''¿De verdad está tan loco por ti?'', escrita per Greg Behrendt i Liz Tuccillo. La cinta va recaudar en tot el món quasi cinc cops més del que va costar, segurament gràcies al seu repartimient i a la sencillesa de la proposta.

Ver más

Info

Què els passa, als homes?

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Què els passa, als homes?

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Què els passa, als homes?

Director

Ken Kwapis

Guionista

Marc Silverstein, Abby Kohn

Reparto

Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin, Kris Kristofferson, Justin Long, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Kevin Connolly

Actor secundario

Scarlett Johansson

Compositor

Cliff Eidelman

Fotógrafo

John Bailey

Productor

Nancy Juvonen