Rumors
Duración
1:17'
Confiesa que te gusta

Rumors

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 18 marzo 16.38 h

TV3 Cat

Sinopsis

Rumors

Pere, un jove periodista a l'atur, troba la manera de controlar l'increïble poder dels rumors per a guanyar-se la vida. Per això munta una petita empresa i estableix les regles del que creu que serà un nou i revolucionari negoci. Un dia descobreix que no és un pioner: el món està manipulat des de fa dècades per grans multinacionals dedicades a la creació i la difusió dels rumors.

Óscar Aibar (''Atolladero'') dirigeix aquest telefilm, que té el seu origen en el seu guardonat primer llibre de relats, ''Tu mente extiende cheques que tu cuerpo no puede pagar'', on ja explotava la idea del poder del boca a boca. Rodada en bona part a la redacció del diari Las Provincias, a la cinta destaca la música de Javier Navarrete, nominat a l'Oscar per la seva feina a ''El laberinto del fauno'', amb el qual ja havia treballat Aibar a ''Atolladero''. El televisiu Xavi Mira (''Jet Lag'') protagonitza la pel·lícula.

Ver más

Info

Rumors

Telefilme / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Rumors

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Rumors

Director

Óscar Aibar

Guionista

Montecarlo, Óscar Aibar

Reparto

Ana Risueño, Núria Prims, Mercè Comes, Jordi Boixaderas, Xavi Mira

Compositor

Javier Navarrete

Director de escena

Óscar Aibar

Fotógrafo

Toni Anglada

Productora

Canal+ España, Canal 9 Televisió Valenciana, Hispanocine Producciones Cinematográficas S.L, Mallerich Films, Paco Poch AV, Televisió de Catalunya (TV3)