Segrest
Duración
1:41'
Confiesa que te gusta

Segrest

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 542 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

lunes 8 agosto 23.32 h

TV3

Sinopsis

Segrest

La Patricia, advocada de professió, viu un autèntic infern amb la desaparició del seu fill. Però quan aquest torna a casa i reconeix a l'home que ha intentat segrestar-lo, el sospitós queda en llibertat per falta de proves. En aquest moment, i trencant els seus principis, la Patricia decideix prendre's la justícia per la seva mà.

En el seu segon treball com a directora, Mar Targarona (qui comptava amb una àmplia experiència com a productora de cinema) narra un tens thriller que es veu recolzat per un llibret que farà les delícies dels amants del gènere. Els continus interrogants, els misteris resolts i els girs d'argument porten la firma d'Oriol Paulo, un dels reis del suspens a Espanya, ja sigui com a director (''El cuerpo'', ''Contratiempo'') o com a guionista (''Los ojos de Julia'').

Al capdavant del repartiment destaca el treball de Blanca Portillo (''Volver''), que es fica en la pell d'una mare coratge que, temerosa del que li pugui passar al seu fill, no dubta en prendre cartes en l'assumpte. Unes mesures que acabaran tenint conseqüències imprevistes.

Ver más

Info

Segrest

Cine / Suspense

Calificación

Segrest

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Segrest

Directora

Mar Targarona

Guionista

Oriol Paulo

Reparto

Blanca Portillo, José Coronado, Antonio Dechent, Andrés Herrera, Macarena Gómez, Vicente Romero, Nausicaa Bonnín, Marc Domènech