Shin-Chan. Shin-Chan
Duración
0:25'
Confiesa que te gusta

Shin-Chan

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 125 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 156

Sinopsis

Shin-Chan

Shinnosuke Nohara és un marrec de només cinc anys que porta de bòlit a la seva família i als seus amics. Curiós, poca-solta, entremaliat i amb una obsessió pel sexe desmesurada per a la seva edat, en Shin-Chan té una facilitat sorprenent per deixar en ridícul els seus pares en qualsevol situació.

Els personatges infantils amb comportaments poc habituals i, fins i tot, obscens no són cap novetat a la cultura japonesa, però ''Shin-Chan'', obra de Yoshito Usui, de seguida va destacar pel seu dibuix simplista i descurat, el seu humor absurd i les referències a la classe mitjana japonesa. Del còmic va saltar a la sèrie d'animació el 1992, convertint-se en un fenomen social i també en el centre d'una polèmica a diferents països sobre la conveniència d'emetre-la per a un públic infantil.

La gran acceptació de la sèrie a casa nostra va fer que la seva distribuidora, Luk Internacional, es decidís a comercialitzar a Espanya, tant en sales comercials com en format DVD, totes les pel·lícules protagonitzades per aquest infant hiperactiu.

Ver más

Info

Shin-Chan

Series / Animación

Calificación

Shin-Chan

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Shin-Chan

Director

Yoshito Usui

Creador

Yoshito Usui

Productora

Kyoto Animation