Duración
1:32'
Confiesa que te gusta

Sincopat

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 30 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

miércoles 15 agosto 21.52 h

TV3 Cat

Sinopsis

Sincopat

En German, un jove empleat de banca, amb una vida avorrida i amb ambició de convertir-se en escriptor, veu trasbalsada la seva vida quan coneix una atractiva dona, sospitosa d'assassinat. Amb ella viurà situacions pròpies d'una novel·la d'aventures.

''Sincopat'', tal i com la descriu el seu director, Miquel Milena, és una comèdia romàntica, inspirada en les comèdies que es feien als anys 50 i 60, com ''Charada'' o ''Arabesco'', amb un humor blanc, molts embolics i una mica de suspens. Miguel Milena, que ja havia dirigit els curts ''El beso perfecto'' i ''Sangre, sudor i polypiel'', té amb aquest treball la oportunitat de realitzar una TV movie per primera vegada en la seva carrera com a director. A més, Milena compta amb els actors Roger Casamajor, que va debutar amb Agustí Villaronga a ''El mar'', i Cristina Brondo, descoberta de molt jove a la sèrie ''Poble Nou'', com a protagonistes d'aquesta comèdia.

''Sincopat'' ha estat coproduïda per Televisió de Catalunya i s'engloba sota el títol ''Estrenes de TV3''. També hi han intervingut la productora Bausan Films, i les cadenes Televisión de Galicia i Canal Sur.

Ver más

Info

Sincopat

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Sincopat

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Sincopat

Director

Miguel Milena

Guionista

Mel Smith Windows, Miguel Milena

Reparto

Pep Munné, Josep Julien, Roger Casamajor, Cristina Brondo

Compositor

Salvador Rey, Alex Llovet

Director de escena

Miguel Milena

Fotógrafo

Toni Hernández

Productor

Loris Omedes