Duración
1:39'
Confiesa que te gusta

Només ells

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 240 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

martes 28 agosto 21.00 h

Betevé

Sinopsis

Només ells

Joe no s'ha pres mai la vida seriosament, fins que la seva dona mor de forma sobtada. Llavors, Joe haurà de cuidar del seu petit i de Harry, el fill adolescent del seu primer matrimoni.

Scott Hicks va tornar a la seva Austràlia meridional natal per rodar ''Només ells'', un drama basat en un fet real que narra les dificultats d'un pare solter per criar els seus dos fills. De fet, el realitzador no rodava en aquest estat d'Austràlia des de ''Shine'' (1996), l'oscaritzada biografia del pianista David Helfgott. El paper principal va anar a parar al britànic Clive Owen (''Fills dels homes''), qui per primera vegada també va realitzar tasques de productor executiu. Aquesta presència va ajudar a la distribució internacional de la cinta, encara que la seva repercussió per altres continents va ser molt menor que la que va tenir a Oceania.

Cal destacar l'apartat musical, que conté partitures compostes per Hal Lindes, exguitarrista de Dire Straits. A més, la banda sonora conté nou cançons de Sigur Rós. I és que aquestes van ser usades com a música temporal i a Hicks li va agradar tant com quedava amb el metratge, que va viatjar fins a Islàndia per demanar permís a Rós i incloure-les al film.

Ver más

Info

Només ells

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Només ells

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Només ells

Director

Scott Hicks

Guionista

Allan Cubitt

Reparto

Clive Owen, Emma Booth, Laura Fraser, Chris Haywood, Julia Blake, George MacKay, Nicholas McAnulty

Autor

Compositor

Hal Lindes

Fotógrafo

Greig Fraser

Productor

Greg Brenman, Timothy White

Si te gustó

Només ells

también te puede gustar