Duración
1:50'
Confiesa que te gusta

Sonata per a violoncel

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos

Paseya emitido

lunes 5 diciembre00.30 h

TV3 Cat

Sinopsis

Sonata per a violoncel

La Júlia, una dona atractiva, elegant i culta, està disposada a gaudir de la vida a la seva manera, entregada en cos i ànima a la música. Reconeguda violoncel·lista de trajectòria internacional, un fet inesperat l'obligarà a replantejar la seva vida a llarg termini. Després d'anys d'esporàdics dolors en diferents parts del cos, la Júlia rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia.

L'òpera prima de ficció de la realitzadora catalana Anna Bofarull és aquest drama que tracta el tema de la fibromiàlgia, una malaltia que pateix la seva mare i un elevat percentatge de la població mundial (aproximadament un 4%).

Montse Germán (''Laberint d'ombres'', ''Infidels'') interpreta a Júlia Fortuny, la protagonista de la història, i està acompanyada per una llista d'actors encapçalada per Juanjo Puigcorbé (''Salsa rosa'', ''Amar es para siempre''), Jan Cornet (''Barcelona, nit d'estiu'', ''La piel que habito''), Ivana Miño (''Ventdelplà'', ''Gran Nord'') i Marina Salas (''El barco'', ''Mar de fons'').La pel·lícula va ser finançada en part gràcies a una campanya de micromecenatge.

Ver más

Info

Sonata per a violoncel

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Sonata per a violoncel

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Sonata per a violoncel

Director

Anna Bofarull

Guionista

Anna Bofarull

Reparto

Juanjo Puigcorbé, Jan Cornet, Marina Salas, Ivana Miño, Montse Germán