Stand by me doraemon
Duración
1:45'
Confiesa que te gusta

Stand by me doraemon

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 33 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 1 noviembre 15.35 h

Canal 33

Sinopsis

Stand by me doraemon

Nobita rep la visita del seu rebesnét, Sewashi, qui ve del segle XXII per advertir-li que ha de canviar el seu present, doncs tan sols d'aquesta manera podrà alterar el sinistre futur que els espera. Per això, Sewashi confia a deixar-li a Doraemon, un gat còsmic amb una butxaca màgica de la que extreu tot tipus d'artefactes del futur.

Llargmetratge dirigit per Tony Oliver (''Gotcha''), Ryuichi Yagi (''Onimusha 3'') i guionitzat per Takashi Yamazaki, conegut per ''Friends: Aventura a la illa dels monstres'' o ''Kiseijuu''.

El film suposa l'adaptació a la gran pantalla d'una de les històries animades més rendibles del mercat editorial i audiovisual japonès. El manga, creat per Fujio Fujiko, va tenir una longevitat de 26 anys. Durant aquest temps fins a l'actualitat, s'han realitzat adaptacions a la petita pantalla, diverses pel·lícules i multitud d'articles de promoció comercial, arribant a popularitzar al personatge al voltant del món.

Com a curiositat, cal destacar que és la primera pel·lícula en 3D que es realitza sobre Doraemon, fins al moment, tant la sèrie com les múltiples pel·lícules del mític personatge sempre han estat en 2D.

Ver más

Info

Stand by me doraemon

Infantil / Cine

Calificación

Stand by me doraemon

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Stand by me doraemon

Director

Takashi Yamazaki, Tony Oliver, Ryuichi Yagi

Guionista

Takashi Yamazaki