Stargate. T7.  Episodio 20: Inauguració
Duración
0:42'
Confiesa que te gusta

Episodio 20: Inauguració

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 11 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 31 agosto 09.55 h

À Punt

Sinopsis

Episodio 20: Inauguració

L'equip militar SG-1 té la missió d'explorar l'univers a través de les portes estel·lars, unes obertures en l'espai fetes amb un metall inexistent en la Terra anomenat Naquada que permet transportar instantàniament tot el que passa a través d'elles a qualsevol part.

La sèrie està basada en la pel·lícula ''Stargate'' (1994), dirigida per Roland Emmerich i que va tindre un èxit discret. Al contrari que la sèrie, que s'ha convertit en una de les produccions de ciència-ficció recents més populars. El protagonista és Richard Dean Anderson, conegut pel seu paper en la sèrie ''McGyver'', on interpretava a un personatge enginyós, ecologista i en contra de les armes que contrasta amb el paper militar que té en esta sèrie.

Esta 7a temporada té la novetat del retorn de l'arqueòleg Daniel Jackson (Daniel Shanks) al SG-1 després d'una temporada d'absència, ja que havia passat a un altre pla d'existència, encara que va fer xicotetes intervencions en alguns capítols de la 6a temporada. Esta volta esperada modificarà el rol de qui era el seu substitut, Jonas, que al llarg dels capítols es veurà si quedarà en un segon pla o el SG-1 acabarà amb cinc components.

Ver más

Info

Episodio 20: Inauguració

Series / Ciencia Ficción

Calificación

Episodio 20: Inauguració

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Episodio 20: Inauguració

Director

Varios

Reparto

Beau Bridges, Richard Dean Anderson, Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, Corin Nemec, Gary Jones, Ben Browder, Teryl Rothery, Dan Shea, Don S. Davis

Creador

Jonathan Glassner, Brad Wright

Productora

Double Secret Productions, Stargate SG-1 Production (II) Inc, Gekko Film Corp

Si te gustó

Episodio 20: Inauguració

también te puede gustar