Somni i silenci
Duración
1:50'
Confiesa que te gusta

Somni i silenci

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 23 marzo 00.10 h

Canal 33

Sinopsis

Somni i silenci

Yolanda és professora i viu amb les seves dues filles i el seu marit a París. Durant unes vacances al Delta de l'Ebre, la seva vida canvia completament a causa d'un tràgic accident. La seva filla major ha mort i el seu marit està en coma. A Yolanda no li queden forces per seguir endavant.

El director barceloní Jaime Rosales signa aquesta pel·lícula que reflexiona sobre el valor de la vida a través de la tragedia. Per fer-ho va decidir rodar en blanc i negre i escollir actors desconeguts pel gran públic que donessin importància primordial al missatge del film. Rosales va declarar que gairebé no explicava res de la historia durant el rodatge i que els mateixos actors no coneixien el guió.

Tot i guanyar un Goya a la millor direcció i millor film per ''La soledad'' i el premi Fripesci de la crítica al Festival de Cinema de Sant Sebastià per ''Tiro en la cabeza'', el cineasta català sempre ha demostrat la seva preferència per aquesta ''Somnis i silenci''. La càrrega emotiva del rodatge va ser tan elevada, que durant la gravació d'una escena clau per el film gran part de l'equip estava plorant, i fins i tot el propi Rosales.

Ver más

Info

Somni i silenci

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Somni i silenci

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Somni i silenci

Director

Jaime Rosales

Guionista

Enric Rufas, Jaime Rosales

Reparto

Oriol Roselló, Yolanda Galocha, Carmen Gamboa, Celia Correas, Alba Ros

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661