Todo saldrá bien
Duración
1:54'
Confiesa que te gusta

Todo saldrá bien

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 274 votos

Pase ya emitido

martes 13 marzo 22.50 h

Betevé

Sinopsis

Todo saldrá bien

La vida de l'escriptor Thomas Eldan canvia radicalment el dia en què, després d'una acalorada discussió amb la seva xicota, atropella un nen. Dotze anys després, no ha pogut oblidar la tragèdia i segueix sentint-se culpable. Aquell fatídic accident no només afecta la mare del nen, sinó a tots els que envolten en Thomas, inclosa la seva xicota.

La trajectòria del prolífic director alemany Wim Wenders va brillar en el camp del cinema documental, on va aconseguir tres nominacions a l'Oscar per ''Buena Vista Social Club'' (1999), ''Pina'' (2011) i ''La sal de la Tierra'' (2014) . En aquesta ocasió canvia de registre i presenta una clàssica història dramàtica en la qual un home sent sobre les seves espatlles el pes d'un terrible error del passat. A més, la cinta destaca per reunir cares conegudes de Hollywood -James Franco (''127 hores'') i Rachel McAdams (''Una qüestió de temps'') - i del cinema europeu -Charlotte Gainsbourg (''Nymphomaniac'') -.

La banda sonora va a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Göteborg. Encara que sembli mentida, va ser gravada tan sols una setmana abans de la seva estrena al Festival de Berlín.

Ver más

Info

Todo saldrá bien

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Todo saldrá bien

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Todo saldrá bien

Director

Wim Wenders

Guionista

Bjørn Olaf Johannessen

Reparto

James Franco, Rachel McAdams, Marie-Josée Croze, Charlotte Gainsbourg, Peter Stormare, Robert Naylor, Patrick Bauchau, Julia Sarah Stone

Compositor

Alexandre Desplat

Fotógrafo

Benoît Debie

Montador

Toni Froschhammer

Productor

Gian-Piero Ringel, Ronald Gilbert, Stephan Mallmann

Si te gustó

Todo saldrá bien

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661