Tothom diu I love you
Duración
1:37'
Confiesa que te gusta

Tothom diu I love you

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 277 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

miércoles 5 septiembre 21.00 h

Betevé

Sinopsis

Tothom diu I love you

La Djuna és filla d'una dona emprenedora i liberal i d'un escriptor que s'exilia a París quan se separa de la seva esposa, amb qui manté, malgrat tot, una excel·lent amistat. La noia viu en un pis de luxe de Manhattan amb la seva mare, el segon marit d'aquesta, un demòcrata convençut, i els seus quatre germanastres: una jove refinada de comportament modèlic, un adolescent en plena crisi ideològica i un parell d'ingènues nenes que rivalizan pels nois.

''Todos dicen I love you'' és el títol d'una cançó que els germans Marx cantaven en ''Plumas de caballo'' a la musa del cinema còmic dels anys 30, Thelma Todd. Woody Allen, gran admirador dels Marx, va voler realitzar un homenatge al vell musical amb actors que mai havien cantat ni ballat en la pantalla, per aconseguir la major naturalitat possible. Així, estels que gens tenen a veure amb el musical (Julia Roberts, Alan Alda, Goldie Hawn, Edward Norton o el propi Woody Allen) es van enfrontar, alguns amb més malaptesa que uns altres, a una comèdia plena de balls i cançons interpretades per ells mateixos. Només Drew Barrymore va haver de ser doblada, després de mostrar una incapacitat manifesta per al cant.

Ver más

Info

Tothom diu I love you

Cine / Musical

Calificación

Tothom diu I love you

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Tothom diu I love you

Director

Woody Allen

Guionista

Woody Allen

Reparto

Woody Allen, Goldie Hawn, Julia Roberts, Edward Norton, Drew Barrymore, Lukas Haas, Natalie Portman, Tim Roth, Alan Alda, Natasha Lyonne

Compositor

Dick Hyman

Fotógrafo

Carlo Di Palma

Productor

Robert Greenhut, Robert Greenhut

Productora

Miramax Films, Sweetland Films, Miramax International