Tots volem el millor per a ella
Duración
1:37'
Confiesa que te gusta

Tots volem el millor per a ella

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 58 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 1 noviembre 19.15 h

TV3

Sinopsis

Tots volem el millor per a ella

La Geni és una dona de 38 anys que, després de patir un terrible accident de cotxe, intenta reprendre la seva vida anterior i tornar a encaixar en el que havia estat el seu món.

Després de cridar l'atenció de la crítica amb ''Tres días con la família'' (que li va valer el Goya a la millor direcció novell), la directora Mar Coll va tornar a demostrar la seva fascinació pel cinema francès i per mostrar les interioritats d'una singular familia acomodada catalana. I ho va fer amb aquest drama intimista que en un principi s'hauria d'anomenar ''El desconcierto'' -perquè aquest és l'estat d'ànim d'una desorientada protagonsita en plena crisi existencial- però que al final es va quedar amb un ''Tots volem el millor per a ella''.

La proposta va tornar a encadil·lar a la premsa especialitzada que va destacar, per damunt de tot, la classe magistral interpretativa que realitza Nora Navas (''Pan negro''), que li va valer un premi Gaudí a la millor actriu i una nominació als Goya. Com a curiositat, Coll va escriure el guió pensant en una altra actriu per al rol, però, després de veure el resultat, va afirmar que no podia imaginar-se la pel·lícula sense Navas.

Ver más

Info

Tots volem el millor per a ella

Cine / Drama

Calificación

Tots volem el millor per a ella

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Tots volem el millor per a ella

Director

Mar Coll

Guionista

Mar Coll, Valentina Viso, Valentí Closas

Reparto

Nora Navas, Valeria Bertuccelli, Pau Durà, Àgata Roca, Jordi Costa, Clara Segura

Compositor

Maik Maier

Director de fotografía

Neus Ollé

Productor

Sergi Casamitjana, Lita Roig, Aintza Serra

Productora

Escándalo Films, Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Televisió de Catalunya (TV3), Instituto de Crédito Oficial (ICO)