Un geni amb l'aigua al coll
Duración
1:29'
Confiesa que te gusta

Un geni amb l'aigua al coll

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 88 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 15 julio 22.00 h

Betevé

Sinopsis

Un geni amb l'aigua al coll

Duran és un intel·lectual extravagant que viu amb la seva filla, l'única persona que l'entén. L'home envia sinopsi diàriament a un productor cinematogràfic, que es queixa de la seva esbojarrada imaginació.

Lluís Josep Comerón (''La rebelión de los pájaros'') escriu i dirigeix ​​aquesta pel·lícula que va suposar la primera i última incursió en el cel·luloide del desaparegut humorista Eugenio i que, precisament, va ser concebuda com a vehicle de lluïment de l'artista, que aleshores es trobava al cim de la seva popularitat. Fan costat al català en el repartiment altres humoristes de llarga trajectòria en el cel·luloide com José Luis López Vázquez ( ''La cabina''), Antonio Ozores (''Es peligroso casarse a los 60'') i Agustín González (''Belle Epoque''), entre d'altres .

Cal destacar que la interpretació d'Eugenio es desmarca radicalment de l'escenografia estàtica i ombrívola a la qual va acostumar als seus seguidors; de fet, cada vegada que està a punt de començar a comptar un dels seus acudits amb el cèlebre ''Saben aquél que dice...'', és interromput per un dels altres intèrprets de la pel·lícula.

Ver más

Info

Un geni amb l'aigua al coll

Cine / Comedia

Calificación

Un geni amb l'aigua al coll

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Un geni amb l'aigua al coll

Director

Lluís Josep Comerón

Guionista

Lluís Josep Comerón

Reparto

Eugenio, Agustín González, José Luis López Vázquez, Antonio Ozores, Mari Carmen Prendes, Nuria Gallardo, Ofelia Angélica, Pere Tàpias, Joan Monleón, Carles Velat

Compositor

Ricard Miralles

Fotógrafo

Juan Gelpí, Santi Rodríguez

Montador

Teresa Alcocer

Productora

Fígaro Films, In-Cine Compañía Industrial Cinematográfica, In-Cine Compañía Industrial Cinematográfica S.A.