Units per un somni
Duración
1:48'
Confiesa que te gusta

Units per un somni

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 10 diciembre 15.05 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Units per un somni

El jove professor Konrad Koch és escollit per ensenyar anglès en una disciplinada escola alemanya de finals del segle XIX. Koch ha estat escollit com a símbol de modernitat, però aviat s'adonarà que és necessari introduir moltes altres reformes.

L'òpera prima del director Sebastian Grobler va ser aquest drama ple de valors i actituds, centrat en la figura de Konrad Koch, un dels introductors del futbol en l'època imperial alemanya. Es tracta d'una altra de les pel·lícules sobre mestres poc convencionals que tracten de inculcar als alumnes el seu entusiasme pels estudis, una temàtica el referent principal de la qual és la precursora ''El club de los poetes muertos''.

Filmada en els voltants de Brunswick i en el castell de Wolfenbüttel, el llargmetratge va comptar amb el protagonisme d'un gran aficionat a aquest esport i fervorós seguidor del F.C. Barcelona, Daniel Brühl. L'actor català alemany és un dels rostres més populars del cinema germànic, gràcies a les seves col·laboracions en cintes com ''Eva'' o ''Salvador (Puig Antich)''. Tot i la seva presència en la cinta, aquesta no es va estrena en les cartelleres espanyoles.

Ver más

Info

Units per un somni

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Equipo Técnico

Units per un somni

Director

Sebastian Grobler

Guionista

Johanna Stuttmann, Philipp Roth

Reparto

Daniel Brühl, Burghart Klaussner, Justus von Dohnányi, Kathrin von Steinburg, Thomas Thieme, Jürgen Tonkel, Burghart Klaußner

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661