Unió Musical Da Capo. T1. Unió Musical Da Capo
Duración
1:02'
Confiesa que te gusta

Unió Musical Da Capo

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
5 2 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
À Punt

Dial 09

Sinopsis

Unió Musical Da Capo

Joan, un músic de jazz que viu a Londres, es veu obligat a tornar amb urgència al poble de la seua infància quan el seu pare Vicent cau greument malalt. Vicent és el director de la banda de música del poble, que precisament es troba en un dels seus pitjors moments. A poc a poc, el poble de Benitaulell veurà ressorgir de manera extraordinària la seua banda municipal.

Sèrie de ficció de caire costumista amb què Canal 9 vol retre homenatge a un dels pilars fonamentals de la cultura valenciana: les bandes de música. El projecte, dirigit per Rafa Montesinos i Rafa Piqueras, està produït per Albena Teatre i Conta Conta Produccions, autors d'altres sèries valencianes d'èxit com ''Socarrats'', ''Autoindefinits'' o ''Maniàtics''. La sèrie ha rodat els seus exteriors a poblacions com Alzira, Algemesí o Bunyol i la banda sonora, peça fonamental de la producció, ha estat composada pel jove Arnau Bataller i interpretada per la Societat Musical d'Alzira.

Entre el repartiment destaquen Sergio Caballero (''Son de mar'', ''Auto-indefinits'') i el veterà Juli Mira (''Herència de sang''). Els dos intèrprets ja van treballar junts en les quatre temporades de la sèrie catalana ''Porca Misèria''.

Ver más

Info

Unió Musical Da Capo

Series / Juvenil

Calificación

Unió Musical Da Capo

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Unió Musical Da Capo

Director

Rafa Piqueras, Rafa Montesinos

Reparto

Juli Mira, Cristina García, Iolanda Muñoz, Josep Manel Casany, Sergio Caballero

Si te gustó

Unió Musical Da Capo

también te puede gustar